Chauffeur CE ADR
Brenntag
Deerlijk, Belgium
3 dagen geleden

Vooronze vestiging in Deerlijk zijnwij op zoek naar een Chauffeur CE ADR

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je bent als ADRChauffeur al enige jaren actief in het transportvan chemische producten en je bent toe aan een nieuwe uitdaging in eenstabiel bedrijf?

Dan is dit een geschikte functie voor jou! Als ADRChauffeur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het transportvan onze producten naar onze klanten in heelBelgië.

Je werkt erg nauwkeurig en precies. Veiligheid is een topprioriteit bij Brenntag en jij past deveiligheidsmaatregelen, kwaliteits- en hygiënenormen strikt en nauwgezet toe inje job en werkt uitsluitend als dit volledig veilig kan.

Je werkt in dagdienst en je rapporteert aan deafdeling transportplanning. Natuurlijk voorzien we een goede introductie enopleiding voor jou als je start.

PROFIEL

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE met ADR en beschikt over enige jaren ervaring als tankchauffeur in België, bij voorkeur in de chemische sector.
 • Licht fysieke arbeid schrikt je niet af
 • Je hebt aandacht voor veiligheid en door je planmatige aanpak los je problemen efficiënt op
 • Je bent communicatief, gestructureerd, flexibel, nauwkeurig, ordelijk en stipt
 • Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands en Frans
 • AANBOD

  Werkenbij Brenntag is werken bij een inspirerende en financieel stabiele internationale organisatie in een informele sfeer.

  Onze stimulerendewerkomgeving is gericht op innoveren en verbeteren van mensen en processen. Je ontvangt een marktconform salaris met goedesecundaire arbeidsvoorwaarden zoals maaltijdcheques en groepsverzekering

  GEÏNTERESSEERD?

  Solliciteer nu bij Brenntag N.V. via vacancies brenntag.be.

  At least one job must be selected in order to apply.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier