Vliegende verkoper elektromultimedia
Accent
Antwerpen, Antwerpen, BE
15 uur geleden
source : Jobat

Als vliegende verkoper wordt er van jouw volgende taken verwacht : Je onderhoud de winkel.Je runt de winkel van A tot Z.Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit.

Je ontvangt en controleert de producten bij levering.(voorraad opvolgen fouten vaststellen).Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren.

Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen.Je voert kassahandelingen uit.(kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

Je bent flexibel in afstanden afleggen.

Voor het profiel vliegende verkoper zijn wij op zoek naar het volgend profiel : Je bent een gepassioneerd verkoper.Je bent klant-

en servicegericht.Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop.en kan zelfstandig werken.Je gaar er voor de volle 100% voor om iets uit te bouwen.

Je hebt een mature ingesteldheid.Je hebt een sterke interesse in electro.Je bent bereid om in het weekend te werken.Je bent commercieel en resultaat gericht.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier