onderhoudsmedewerker m/v 30u/week
Randstad
Hoogstraten, Antwerpen
2 dagen geleden

job description

Je zal werken in shiften van 06 : 00 u - 14 : 30 ( + / - ) en 14 : 30 u - 23 : 00 u ( + / - ) en om de week werk je ook in het weekend.

Je takenpakket zal bestaan uit het schoonmaken van de verschillende ruimtes zoals de douches, toiletten, fitnessruimtes, kleedkamers enzoverderJe volgt iedere dag de vooropgestelde poetsplanning op.

qualification

 • Je bent flexibel- weekendwerk is geen opstakel- Je hebt ook voor detail- Je kan zelfstandig te werk gaan en bent ook een echte teamplayer Een goede verloning met extra legale voordelen en een stipte uitbetaling van jouw loonEen informele werkomgeving met een aanspreekbaar beleid en gedreven collega'sEen baan in een bedrijf dat groeit, samen bouwen aan de toekomst!Contract optie vast van 30u / week
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier