HOOFD TECHNISCH ONTWERP
Hays Kortrijk
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Je bent de gatekeeper tussen de werfleiders en werkvoorbereiders / atelier. Je analyseert het binnenkomende werfdossier grondig en zorgt in samenspraak met de projectleider en werfvoorbereiders dat alles op tijd wordt uitgetekend, de technische fiches worden gemaakt, al het materiaal tijdig wordt besteld, Je bent m.

a.w. de spilfiguur tussen aankoop, werfvoorbereiding, projectleider en productieatelier. Verder stuur je de verantwoordelijken van de afdelingen aan en motiveer je hen in de dagelijkse aansturing.

Zelf ben je ook regelmatig aanwezig op de werkvloer. Ten slotte volg je organisatorische markttrends op en breng je verslag uit aan de directie.

Je beschikt over een diploma houttechnologie of bent gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt.

Je hebt een heel goede kennis van Autocad en Ardis. Je bent technisch sterk en hebt inzicht naar optimalisaties toe. Je hebt oog voor technische haalbaarheid om zelfstandig beslissingen te nemen.

Verder ben je stressbestendig, communicatief sterk en een echte teamplayer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier