Senior Functional Analyst
Smals
Brussels, Brussels, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Binnen de context van een complex en omvangrijk ontwikkelingsproject sta je in voor de behoeftebepaling van de gebruikers en realiseer je het functioneel ontwerp.

Autonoom vorm je de interface tussen verschillende verantwoordelijken en aanspreekpunten voor de ontwikkeling van de applicatie.

Je analyseert businessprocessen en modelleert ze in functionaliteiten. Verder coördineer je het ontwikkelingsproces, zorg je voor functionele testing van de applicatie en kwaliteitscontrole.

Bovendien volg je de implementatie en levering op en assisteer je bij de opstelling van gebruikershandleidingen en eventueel bij opleiding voor de gebruikers.

Tot slot begeleid en coach je de junior functional analysts als voorbereiding op een eventuele managementfunctie in je verdere loopbaan.

Je behaalde een universitair diploma (Licentiaat Informatica / Burgerlijk Ingenieur Informatica, Handelsingenieur, ...) en hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je beschikt over een grondige kennis van de analysemethoden (UML, RUP, ...) en een zekere technische bagage (gegevensbeheer, programmeringstechnieken, internettechnologieën,...).

Je hebt uitstekende relationele vaardigheden en geeft blijk van efficiëntie bij het autonoom uitwerken van projecten. Je bent verantwoordelijk, flexibel en je hebt zin voor initiatief.

Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk af te leveren terwijl het respecteren van de termijnen een prioriteit blijft.

Je drukt je vlot uit in het Frans.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier