Econocom - Installateur van Audio en Video Apparatuur
Econocom
Mechelen, Belgium
1 dag geleden
source : ictjob.be

BIS Econocom is in de Benelux marktleider voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van audio visuele oplossingen en infrastructuur voor vergader-

en conferentiezalen, kantoorgebouwen, gemeentebesturen, ziekenhuizen, scholen en universiteiten, winkels en winkelcentra, culturele centra, uitvaartcentra, enz.

 • BIS Econocom heeft in de Benelux circa 220 mensen in dienst, waarvan 50 in Mechelen. BIS is een dochter van de internationale IT groep Econocom.
 • Vanwege de groei van onze onderneming zoeken wij een geschikte kandidaat voor de functie als : Handige Installateur van Audio en Video apparatuur voor het professioneel monteren en bekabelen van flatscreens, videowalls, speakers,.

 • De functie Na je opleiding en inwerkperiode sta je in voor een gevarieerd takenpakket : Montage en aansluiting van audiovisuele apparatuur : kleine en grote monitors, videowalls, projectoren, projectieschermen, luidsprekers, versterkers, microfoons, racks, videoconferencing apparatuur, digital signage,.
 • Installatie en afwerking van bekabeling Configuratie, testen en indiensstelling van audiovisuele oplossingen Interventies uitvoeren voor defecte installaties Je werkt in een hecht team en je hebt veelvuldig interactie met de collega's van planning, project management, project engineering en customer service.
 • Je vertrekt dagelijks vanuit onze vestiging te Mechelen met één of meerdere collega's naar een werf bij een klant om onze oplossingen te installeren.

  Heb jij het BIS-DNA? Je bent een teamplayer, je werkt graag met verschillende profielen samen Je hebt een passie voor technologie Je werkt zelfstandig, proactief en nauwkeurig, je werkt gestructureerd en neemt initiatief Je bent gedreven om kwaliteit af te leveren.

  Je kan omgaan met een zekere vrijheid en krijgt je werk steeds gedaan Jouw profiel De juiste kandidaat is vooral zeer handig in het monteren van allerlei materiaal.

  Ervaring en inzicht in het monteren van elektriciteit is een voordeel. Ook schoolverlaters die heel handig zijn in het monteren en bekabelen komen in aanmerking.

  Je hebt een klantgericht voorkomen en attitude en je woont in de buurt van Mechelen. Je hebt al een eerste ervaring met audiovisuele producten, elektrotechniek, IT, unified communication of digital signage of grote interesse hierin.

  Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, een basiskennis van Engels en Frans zijn een meerwaarde. Je houdt van een variatie in een technische omgeving Wat bieden wij?

  Een boeiende job bij de marktleider voor AV, video over IP, VC en digital signage projecten in België. Dé kans voor handige monteurs die kennis en vakmanschap willen ontwikkelen in het vakgebied van AV binnen een kwaliteitsbewuste en service-

  gerichte onderneming. Je komt terecht in een dynamische en informele organisatie met korte communicatielijnen. BIS beloont je met een vast bediendecontract, waarbij een competitief salaris hoort.

  Daarnaast mag je rekenen op extra vakantiedagen (ADV dagen), eco-cheques, maaltijdcheques en een gloednieuwe smartphone inclusief abonnement.

  Interesse? Solliciteren via de knop hieronder.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier