torenkraanmachinist optie vast
Randstad
Sint-Amandsberg
2 dagen geleden

job description

Als torenkraanmachinist sta jij in voor de opbouw van verschillende gebouwen. Je bouwt & bent de fundering van de werf. Veiligheid is voor jou zeer belangrijk, je zorgt er voor de veiligheid van jezelf en die van je collega's.

Heb je reeds ervaring als torenkraanmachinist of heb je recent de opleiding torenkraanmachinist afgerond?Solliciteer dan nu!

qualification

Wie ben jij?- Je kan werken met een torenkraan met grond / of cabinebediening- Je bent dus ook in het bezit van een geldig torenkraanattest- Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan je naar de werven verplaatsen- Je hebt een geldig VCA attest of bent bereid dit te behalen via Randstad Randstad Construct staat in contact met verschillende grote alsook kleinere bedrijven op zoek naar een gemotiveerde torenkraanmachinist.

Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden die voldoen aan jouw wensen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier