Service Technieker Stoomgeneratoren EMEA
Manpower
Leuven
5 dagen geleden

Job Description

Als Service Technieker maak je deel uit van het Customer Service Departement. Rekening houdend met alle veiligheidsvoorschriften, speelt het team van ServiceTechniekers een sleutelrol bij het garanderen dat de systemen (stoomgeneratoren en afvoerketels) optimaal werken en dat de klanten tevreden blijven.

Het klantenbestand beslaat een breed scala van industrieën (productiebedrijven, drankenbedrijven, energiecentrales, petrochemische bedrijven, .

 • in verschillende landen, dichtbij en ver weg (binnen EMEA). Is dit niet wat het werk anders maakt dan anderen, opwindend en uitdagend voor jou?
 • Client Description

  Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die matcht met jouw verwachtingen en competenties.

  Via onze werving- en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten.

  Voor onze klant, producent van stoomgeneratoren en afvoergassenketels wereldwijd, zoeken wij een Service Technieker voor EMEA.

  Candidate Profile

  Je hebt een technische opleiding genoten.

  Een rijbewijs is noodzakelijk

  Het verkrijgen van klanttevredenheid is voor jou zeer belangrijk.

  Deze functie vereist een grote flexibiliteit.

  Je kan zowel alleen als in team werken.

  Client Offer

  Deze klant biedt een aantrekkelijk salaris. Overuren en reizen naar het buitenland worden goed vergoed.

  Zij voorzien interne en externe opleidingen, 12 ADV dagen en 2 CAO dagen, een groeps- en hospitalisatieverzekering.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier