Allround bediende Kassa-Ingang
Bellewaerde
Ieper, West-Vlaanderen
5 dagen geleden

Functie :

Als allround medewerker kassa -ingang word je ingeschakeld op verschillende posten aan de ingang van Bellewaerde. Je staat in voor het onthaal en de toegangscontrole van de bezoekers : verwelkoming, bezoekers te woord staan bij vragen, uitdelen van parkplannetjes, etc.

Daarnaast beman je ook de kassa en controleer je de tickets bij het binnenkomen. Verder assisteer je bij de veiligheidscontrole.

Je neemt tevens tevredenheidsenquêtes af bij bezoekers.

Halftijds seizoenscontract (20u) van eind maart tot eind augustus. Indien het park wegens corona nog niet mag openen in de paasvakantie, dan zal de startdatum van het contract opgeschoven worden naar de nieuwe openingsdatum.

Profiel :

Je bent een klantvriendelijk en plichtsbewust persoon en in staat om op een diplomatische manier met klanten om te gaan.

Je kan vlot overweg met een kassasysteem en beschikt over een goede kennis van het Frans. Weekendwerk is een vereiste en je hebt geen problemen met een flexibel uurrooster.

Aanbod :

Wij bieden een gevarieerde job in een bijzonder aangename werkomgeving en een toffe werksfeer. Wij geven al onze medewerkers een interne opleiding.

Bovendien mag je rekenen op een correcte verloning en een aantal interessante voordelen zoals ecocheques, pretparkabonnement voor het gezin, woon-werkvergoeding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier