Onderzoekseenheid Vertaalwetenschap
KU Leuven
Antwerpen
1 dag geleden

Aan de Faculteit Letteren van de KU Leuven is een voltijdse tenure track positie in het zelfstandig academisch personeel vacant in het domein van de Vertaalwetenschap met als hoofdtaal Engels.

We zoeken internationaal georiënteerde kandidaten met een excellent onderzoeksdossier en met uitstekende onderwijscompetenties.

De aanstelling start op 1 oktober 2020.De Faculteit Letteren staat internationaal hoog gerangschikt voor onderwijs- en onderzoekskwaliteit, en beschikt over een breed internationaal academisch netwerk.

De onderzoekseenheid Vertaalwetenschap zet in op hoogstaand en diepgravend onderzoek in verschillende subdisciplines van de vertaalwetenschap, met een brede waaier aan talen en onderzoeksmethodes.

Samen met het internationaal gereputeerde Centre for Translation Studies zet de onderzoekseenheid sterk in op het vormen van jonge onderzoekers en het uitbouwen van internationale netwerken.

U hebt een diploma van doctor in de vertaalwetenschap (of een verwant domein) met een focus op het Engels.

U beschikt over een sterk onderzoeksdossier in het domein van de vertaalwetenschap of een verwant domein.

U hebt aantoonbare kwaliteiten voor het academisch onderwijs in de vertaalwetenschap en het vertalen. Onderwijservaring is een pluspunt.

U beschikt over organisatorische vaardigheden en u bent collegiaal ingesteld. U bezit ook leidinggevende capaciteiten in een universitaire context.

U bent een teamspeler.

U bent moedertaalspreker Engels of u heeft een niveau dat daarmee vergelijkbaar is.

De bestuurstaal van de KU Leuven is het Nederlands. Als u bij de aanwerving geen of onvoldoende Nederlands kent, voorziet de KU Leuven in een opleidingsaanbod dat u moet toelaten om deel te nemen aan bestuursvergaderingen.

Vooraleer u in het Nederlands doceert, wordt u de gelegenheid geboden om de daartoe vereiste kennis van het Nederlands te verwerven.

undefined

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier