Senior ICT Recruiter
Smals
Brussel, Belgium
2 dagen geleden

Functiebeschrijving

Voor een versterking van ons HR-team zijn we op zoek naar een Senior ICT Recruitment Consultant.

Je bent verantwoordelijk voor rekruterings- en selectieopdrachten via sociale media voor zowel interne als externe klanten.

Je analyseert de rekruteringsbehoeften. Je initieert, ontwikkelt en voert arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentplannen uit via sociale media.

Hierna identificeer je potentiële, actief en latent zoekende kandidaten via gebruik van sociale media, via searches op jobsites en via onze databank.

Je voert telefonische screenings uit, staat in voor diepte-interviews en stelt kandidaten voor via uitgebreide rapportering.

Je ontwikkelt doeltreffende netwerken en maakt optimaal gebruik van interactieve media. Je verzorgt de continue groei van het Smals-

netwerk op sociale netwerksites.

Ook voor algemene HR-opdrachten kan je worden ingeschakeld als projectmedewerker, waarbij rekening wordt gehouden met je interesses en verworven expertise.

Profiel

 • Je behaalde een masterdiploma met een specialisatie in Human Resources en hebt een sterke affiniteit met ICT. Je beschikt over een professionele ervaring op het vlak van rekrutering of executive search;
 • meer bepaald je expertise in de rekrutering van informatici interesseert ons vooral.

  Je hebt veel ervaring met proactieve werving van deze doelgroep via sociale media alsook met het opzetten van doelgerichte arbeidsmarktcommunicatie en marketingacties.

  Het is je gedreven inzet, overtuigingskracht en flexibiliteit die we zoeken.

  Een actieve kennis van het Frans en van MS Office (Word, Excel) is noodzakelijk.

  Aanbod

  Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

  Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier