magazijnier vaste late ploeg
Randstad
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Werk je graag met een vaste late shift? Wil je graag orderpicken? Dan is deze vacature vast iets voor jou!Als magazijnier zul je instaan voor het picken van de producten en het klaarzetten van de goederen voor de vrachtwagen en het laden en lossen ervan.

qualification

 • Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring als orderpicker / magazijnier- Je werkt nauwkeurig en efficiënt en ben flexibel ingesteld - Je bent bereid om te werken in de vaste late ploeg en je werkt voltijds in een 4-dagen week (starten om 14u tot 00u) - Een mooi startersloon met een bijkomende koudepremie van €0,25 per uur.
 • Indien je na 22u nog moet werken (om het werk af te krijgen), zul je een toeslag van 30% van het bruto-uurloon erbij krijgen.
 • Na een geslaagde interimperiode wordt er een vast contract aangeboden
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier