PhP Ontwikkelaar
Wolters Kluwer
Ilgatlaan, Hasselt, BEL
6 dagen geleden

Wij, Schulinck - onderdeel van Wolters Kluwer, zoeken een PhP Ontwikkelaar voor het ontwikkelen van onze online applicaties, zoals : Schulinck Grip op, Schulinck Antwoord op, Schulinck Traject51 and Schulinck e-forms.

Je denkt mee in het functioneel ontwerp en draagt zorg voor een perfecte implementatie. Je verdiept je in bestaande modules en onderhoudt deze.

 • Wat ga je verder doen? · Vertalen van klantbehoeften naar technische oplossingen; · Ontwikkelen en onderhouden van software in een SCRUM team;
 • Reviewen van gemaakte code en opstellen documentatie; · Ontwikkelen van (geautomatiseerde) testen. Over Schulinck Wij zijn een sterk groeiend onderdeel van Wolters Kluwer en actief binnen het sociaal domein en de omgevingswet in Nederland.
 • Op onze vestiging in Venlo werken wij met een enthousiast ICT team van 12 collega’s samen en ondersteunen wij klanten in de gemeentemarkt.

  De ICT afdeling binnen Schulinck is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en de verwachting is dat deze trend zich voort blijft zetten.

 • Er staan veel nieuwe ontwikkelingen en producten op de planning. Welke kennis en ervaring neem jij mee? · Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, met kennis van en ervaring in IT-architectuur en releasemanagement;
 • Agile / SCRUM development is jou niet vreemd; · Uitgebreide ervaring met programmeren van objectgeoriënteerde PHP code;
 • Kennis van en ervaring met het raamwerk Symfony 3 / 4, in combinatie met Doctrine. Evenals ervaring met Linux, Apache, MySQL en PHP en GIT.
 • Op jouw cv staat verder ervaring met geautomatiseerd testen (PHPUnit, BEHAT). Collega's omschrijven je als iemand die gestructureerd werkt en programmeert volgens de gemaakte afspraken.
 • Wat bieden wij? Wij zijn een snelgroeiende, beursgenoteerde en financieel gezonde organisatie. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team van collega’s en bent onderdeel van de Segmenten divisie.

  Naast een goed salaris bieden wij jou : Een 32- tot 36-urige werkweek, een interessante winstdelingsregeling, een laptop van de zaak, een mooie bijdrage aan je pensioen (als werkgever leggen wij 2 / 3 in), goede mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei (zowel in Nederland als in het buitenland) en een baan met uitzicht op een vast dienstverband.

  Daarnaast organiseren wij een jaarlijkse sportdag, een knallend eindejaarsfeest, krijg je bij ons gratis fruit en vooral veel werkplezier met leuke en professionele collega’s! Wij zijn er trots op om voor het zesde jaar op rij erkend te worden als Top Employer in Nederland.

  Ben je nieuwsgierig waarom? Wij gaan graag met je in gesprek om je hier meer over te vertellen! De standplaats voor deze functie is Venlo.

  Interesse? Upload je cv via de sollicitatiebutton bij deze vacature. We begrijpen dat je niet lang wilt wachten op een terugkoppeling en daarom proberen we je binnen 5 werkdagen te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

  Wolters Kluwer Nederland doet haar eigen recruitment. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier