Orderpickers - Gent- Zeehaven
Synergie s.r.o.
Oostakker
8 uur geleden

Ik ben voor een groot logistiek bedrijf op zoek naar orderpickers die op zeer korte termijn kunnen opstarten.

Als orderpicker krijg je een bestellijst toegewezen en haal je de gewenste stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn.

Je maakt deze goederen vervolgens klaar voor verzending, volgens de wensen van de klant. Je zorgt dus voor dat de juiste goederen in de correcte aantallen netjes verpakt tot bij de klant geraken.

Je werkt met een systeem van voicepicking.

Profiel :

Ervaring is niet zozeer vereist, maar een juiste attitude en motivatie des te meer. Ben je een schoolverlater of wens je jouw studies even on hold te plaatsen?

We zijn op zoek naar ofwel schoolverlaters of mensen met werkervaring (niet noodzakelijk in het logistieke gebeuren) met een stabiel werkverleden.

Ben je iemand die in twee ploegen kan werken en geraak je tot in Oostakker? Neem dan gerust contact op met het Synergie kantoor in Eeklo op het nummer 09 / 335.

27.60 of via eeklo synergiejobs.be. Maak een afspraak met één van de consulenten die je graag verder begeleiden in het sollicitatieproces.

Aanbod :

Aantrekkelijke verdienste!

Afwisselende functie. Opleiding wordt binnen de firma voorzien.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier