Officier ondersteuning luchtoperaties (master)
La Défense
Melsbroek, BE, BE
4 dagen geleden

Teamwork op topniveau! De piloten staan nergens zonder technici, maar net zo goed is niet-technische ondersteuning onmisbaar! Als officier ondersteuning luchtoperaties, ben je direct betrokken bij de voorbereiding en opvolging van vliegopdrachten.

Je kiest voor officier inlichtingen of officier luchtoperaties :

Als officier inlichtingen leid je je team met betrekking tot inlichtingen en veiligheid. Je brieft de piloten betreffende de omgeving waar zij hun opdracht zullen uitvoeren.

Kennis van geografie, veiligheidsregels en de vijandelijke dreiging is onmisbaar. Je werkt ook nauw samen met andere intelligence agencies en bent discreet.

Als officier luchtoperaties maak je samen met piloten de planning op en coördineer je alle essentiële elementen van de luchtopdracht.

Tijdens de operatie volg je nauwgezet de situatie op en erna verzamel je alle verkregen informatie en verwerk je die om de piloten en de commandoketen te debriefen.

56905)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier