Meubelplaatser
Accent
Retie, BE
5 dagen geleden

vanhout.pro beschikt over 2 sterkekerncompetenties ALGEMENE BOUW en INTERIEUR. Het bedrijf telt meerdan 130 medewerkers en kent sinds de overname door groep Van Roeyeen forse groei.

In 15 jaar groeide het zakencijfer van minder dan8 naar ruim 40 miljoen euro. Een groot deel van die omzet wordtgerealiseerd voor vaste klanten.

De financi le draagkracht van hetbedrijf nam in die periode in dezelfde mate toe. Met talrijke jongeingenieurs en veel vakmanschap beschikt het bedrijf vandaag overbijzondere troeven.

Deze zetten we bij voorkeur in voor derealisatie van projecten met een grote complexiteit en hogekwaliteitseisen. Als vanhout.

pro werken we graag enthousiast enoplossingsgericht samen met klanten en ontwerpers geen project iste moeilijk. Elke uitdaging is een bron van inspiratie wat telkensleidt tot creatieve oplossingen en innovatieve uitvoeringsmethoden.

Deze technische dynamiek stimuleert niet alleen de sterkeorganische groei het zorgt ook voor een uitbreiding van onzevakkennis.

Naast ?kwaliteit en hightech oplossingen? zetten we ookfors in op ?organisatorische expertise?. Dankzij onze tweeafdelingen kunnen we u immers een totaalproject op maat aanbieden.

Al decennia lang staan we bekend voor ons kwaliteitsvolmaatmeubilair dat bovendien zorgvuldig wordt geplaatst door onzeeigen vakmannen.

De laatste jaren focussen we ons met deinterieurafdeling steeds meer op totaalinrichtingen. Karel Vanhoutrichtte in 1907 het bedrijf op zijn zoon Frans en zijn kleinzoonAndr deden het bedrijf verder uitgroeien tot een middelgroteKempische bouwonderneming.

Hun focus lag op de ontwikkeling vanvakmanschap en het afleveren van topkwaliteit. Sinds de overnamedoor Groep Van Roey in 2003 werd flink ge nvesteerd.

Het aanwezigevakmanschap wordt voortaan gecombineerd met de nieuwste machines enuitvoeringsmethoden. Op die manier wordt de tewerkstelling hetvakmanschap en de kwaliteitstraditie gewaarborgd voor detoekomst..

Functiebeschrijving

Monterenen assembleren van maatkasten receptiebalies of bedieningstogen inuitdagende vormen en modellen op de werven. Je start om 7u op dewerf

Functie-eisen

 • jebent schoolverlater (richting hout) of je hebt reeds enkele jarenervaring
 • je hebt oogvoor detail en je levert kwaliteitsvol werk af
 • je werkt graag in eenteam en je functioneert ook goed zelfstandig
 • Arbeidsvoorwaarden

  Webieden jou een boeiende afwisselende job met de nodige uitdaging enverantwoordelijkheid een aantrekkelijk loon en werk in eenfamiliaal gerund bedrijf waarin onze mensen het belangrijkstekapitaal vormen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier