Projectingenieur Infrastructuur
Brunel
Brugge, West-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Als projectingenieur ben je een kei in het analyseren van de eisen van de opdrachtgever, je weet goed wat ze willen en vertaalt dit vlot in een plan van aanpak.

Je krijgt één of meerdere projecten toegewezen waarover je de leiding hebt, je communiceert duidelijk met de opdrachtgevers en uitvoerders, dit om het project vlekkeloos op te leveren.

Je woont alle vergaderingen met besturen, uitvoerders, opdrachtgevers bij, zo ben je van alles op de hoogte en kan je autonoom het projectteam aansturen van ontwerp tot en met uitvoering.

Het opmaken van aanbestedingsdossiers, grondverzetberekeningen, grondbemalingstudies, zettingsberekening behoort allemaal tot jouw uitgebreid takenpakket.

Je analyseert de biedingen en bereidt hier dan ook het aanbestedingsverslag voor.

De projectingenieur infrastructuur beschikt over een diploma Bouwkunde en heeft een grondige kennis van de wet omtrent overheidsopdrachten of je bent bereid om deze snel te verwerven.

Je bent een kei in communiceren en bent oplossingsgericht ingesteld, je werkt graag in een team en jouw collega's kunnen steeds op je rekenen.

Als projectingenieur ben je een topspeler binnen het team. Voor jouw Brunel avontuur kan starten, luisteren wij eerst naar jouw interesses en ambities zodat we een boeiend project voor jou kunnen voorzien dat aan jouw wensen voldoet.

Bij Brunel ontvang je onmiddellijk een vast contract met heel wat extra's zoals hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, 13 maand, Premie PC 200, evenementen, sportactiviteiten, .

Daarenboven word je onmiddellijk warm ontvangen in onze Brunel familie en heb je toegang tot ons netwerk aan specialisten binnen jouw vakgebied.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier