Bedrijfsjurist
Experis
Vilvoorde - Zaventem, Vlaams-Brabant, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant in Zaventem zijn wij op zoek naar een bedrijfsjurist :

Je komt terecht in een open en informele organisatie. Binnen het contractteam werken 4 collega-juristen, die van aanpakken weten en ieder een eigen deel van de business onder hun hoede hebben.

Je rapporteert aan de General Counsel.

De belangen van de klant zijn bij jou in goede handen. Jij bewaakt en verdedigt ze, terwijl je rekening houdt met wetgeving en commerciële doelstellingen.

Binnen onze snelgroeiende organisatie nemen contracten en risk reviews een steeds belangrijkere plaats in. Je expertise als bedrijfsjurist is daarom onmisbaar bij nationale en internationale contractonderhandelingen en het opstellen van raamovereenkomsten.

Ook neem je deel aan diverse risk reviewprocedures op verschillende niveaus binnen de organisatie waarbij je ingediende projecten juridisch en bedrijfsmatig beoordeelt.

In deze rol krijg je te maken met diverse bedrijfsonderdelen en contracten van uiteenlopende omvang.

De ene keer bijt je je vast in een omvangrijk aanbestedingsproject met de overheid en een volgende keer beantwoord je juridische vragen tijdens een contractonderhandeling.

Je houdt van afwisseling en je vindt het leuk om mee te denken met de business. Je neemt initiatief als het gaat om het :

Verantwoordelijkheid

 • beoordelen van nationale en internationale B2B-contracten en (algemene) voorwaarden.
 • opstellen van (standaard)contracten en raamovereenkomsten.
 • afwikkelen en beoordelen van mogelijke claims.
 • deelnemen aan en controleren van risk reviews.
 • beantwoorden van vragen over de regels en richtlijnen van de groep en divisies.
 • organiseren en geven van juridische trainingen op verzoek van de General Counsel.
 • Profiel

  Iemand die het niet alleen leuk vindt om juridische vraagstukken op te lossen, maar ook energie krijgt van samenwerken met de business.

  Je deelt spontaan je kennis om zo gezamenlijk tot de beste inzichten te komen. Loopt het ergens fout, dan grijp je meteen in en kom je met haalbare alternatieven om zo iedere deal tot een succes te maken.

  Bovendien ben je uiterst nauwkeurig, maar weet je tegelijkertijd ook feilloos hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Daarnaast heb je :

 • een Master Rechten.
 • minstens 3 jaar werkervaring als bedrijfsjurist, legal counsel of contract lawyer in een corporate omgeving.
 • bij voorkeur ervaring met het voeren van commerciële contractonderhandelingen en het beoordelen van zakelijke contracten en voorwaarden.
 • een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis Frans is een voordeel.
 • geen moeite om je kalmte te bewaren in iedere situatie.
 • een flinke dosis overtuigingskracht in combinatie met goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een echte sparringspartner voor de Business en bent flexibel om regelmatig aanwezig te zijn in de andere kantoren in Gent & Huizingen en maandelijks je te verplaatsen naar Nederland.
 • Aanbod

  Een job waarin je zowel je juridische als commerciële talenten optimaal kunt benutten en je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

  Aan contract van onbepaald duur met een aantrekkelijk Salaris en Extra-Legale voordelen zoals o.a. een wagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier