Stagiair IT development
DATALINE SOLUTIONS
Brugge Loppem, Belgium
12 uur geleden

Functie

Of je nu in een klaslokaal of Jedi Tempel les volgt, Dataline is op zoek naar ambitieuze Padawans die een stage (minimaal 8 weken) willen lopen om uit te groeien tot ambitieuze IT development Jedi.

Is IT jouw tweede thuis en Javascript bijna jouw moedertaal? Ben je gepassioneerd en gemotiveerd om allerlei nieuwe technologieën te ontwikkelen?

Als het antwoord ja is, dan hebben wij jou zeker nodig! Als stagiair bij Dataline sta je klaar om hands-on ervaring op te doen binnen de afdeling development.

Je wil graag werken in een onderneming die zo snel evolueert dat morgen eigenlijk al gisteren betekent. Ons team staat klaar om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en een waaier aan projecten voor te schotelen.

Profiel

Heb jij volgende punten aangevinkt? Bingo!!

Je volgt een ICT-gerichte Bachelor of Master

Je werkt goed in team en bent bereid om onder leiding van onze teamleider te werken

Heb je van volgende zaken geproefd? Fantastisch!!

 • PHP en PHP frameworks
 • SQL, HTML5, CSS, XML, Javascript, Ajax, SOAP / REST
 • MS Windows Servers, Microsoft Office products, webhosting
 • Netwerk, IP-ranges, subnetten en routing.
 • Je kan vlot het hoofdkantoor in Brugge (Loppem) bereiken.

  Verlaat even de Jedi Tempel, en ontdek een nieuwe galaxy’.

  Dataline wacht op jou.

  Aanbod

  Wat wij jou te bieden hebben

  Je krijgt de kans om je aan te sluiten bij een toonaangevende Belgische marktleider en te werken aan tal van spannende projecten.

  Daarenboven doe je dit vanuit een hypermodern kantoor, dat filevrij te bereiken is. Maar je werkt ook met mensen die altijd op zoek zijn naar de volgende uitdaging en de manier waarop dingen opnieuw uitgevonden kunnen worden.

  Als je dit aanbod tot op dit punt leest, weet je waarschijnlijk dat Dataline de ideale stageplek is.

  Solliciteer vandaag en stap in de boeiende wereld van Dataline.

  Dataline heeft een duidelijk doel : de nummer #1 blijven in MIS / ERP-software voor de grafische industrie in de Benelux.

  Dataline is actief in 16 landen met de software MultiPress, welke dagelijks door meer dan 7000 users gebruikt wordt. Dataline heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

  Het Dataline-team bestaat uit zo’n 45 enthousiaste collega’s. Meer weten over Dataline? Kijk op wat onze klanten over ons vertellen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier