Technical Piping Verantwoordelijke, Haacht
Whoohoo Leuven
Haacht, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Een aanbod dat je volledig Whoohoo maakt! Bij Whoohoo nemen we plezier in werk erg serieus. Daarom bieden wij jou : een nieuwe stap in jouw carrière die even plezierig als lonend is een professionele werkomgeving die je zowel voldoening als uitdaging biedt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door coaching, training en een unieke ervaring Binnen deze functie werk je als verantwoordelijke die rechtstreeks rapporteert aan de project manager.

Je helpt bij technische problemen en je stuurt de betrokken medewerkers dagelijks aan. Je ontwerpt en tekent industriële pijpleidingsystemen voor onder andere de procesindustrie.

Je stelt 3D piping modellen op. Je maakt voorbereidende tekeningen op die door de tekenaars verder uitgewerkt zullen worden.

Je superviseert en leidt een team van arbeiders. Je stelt materiaallijsten, werkbeschrijvingen. Je volgt de tekeningen op, zodat deze voldoen aan de standaards en normen van de klant.

 • Je staat in voor de planning en de opvolging van diverse technisc... Frans;Engineering;Electromechanica;Pijpleidingen;Planning;
 • Procesindustrie;Productie;Engelse taal;Project;Montage;3D ref : ad47781ideq32

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier