Supervisor Productie - Voeding
Experis Belgium
Eeklo, Oost-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Supervisor Productie - Voeding

Regio Eeklo - Vast Contract

productie #verantwoordelijke #planning #Eeklo #responsible #kwaliteit #kwaliteitsmedewerker #België #leiding #leiden #leading #voeding #feed #food # voeding

Heb jij een sterk oog voor kwaliteit en neem je graag de leiding? Geef je graag jouw kennis door aan anderen en heb je een mensgerichte ingesteldheid?

Motiveren en coaching zijn jouw tweede natuur? Zoek je een nieuwe uitdaging binnen de voedingssector en ben je minstens geschoold als bachelor of gelijkgesteld door ervaring?

Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Onze partner is een Belgisch familiebedrijf actief over de landsgrenzen heen binnen de kwalitatieve voedingssector. Klanten wereldwijd genieten van hun delicatessen van traditionele Belgische makelij.

Momenteel zoeken zij een Supervisor Productie om hun team productie te organiseren en te leiden in regio Eeklo . Dit kwalitatief hoogstaand familiebedrijf hecht veel belang aan volgende kernwaarden : kwaliteit, duurzaamheid en een continue leercurve .

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Supervisor Productie kom je terecht in een aangename werkomgeving en organiseer je op nauwkeurige wijze het reilen en zeilen van de productie.

Daarnaast zorg je ook voor een naadloze samenwerking met de andere afdelingen. Je start op in een 2-ploegenstelsel .

Je takenpakket bestaat o.a. uit :

 • Je zet de productie- en personeelsplanning om in een reële en efficiënte bezetting.
 • Je ziet toe op de aanvoer van grondstoffen en materialen en het mengen van garnituren en halffabrikaten.
 • Je coördineert het afvullen en doseren in consumentenverpakkingen, de goede voortgang van de 15 verpakkingslijnen, de gerobotiseerde palletisering, de uit te voeren controles enz.
 • Je stuurt, coacht en motiveert een team van 25 tot 30 operatoren, inpakkers, enz. Je assisteert hen waar nodig, ziet toe op hun opleiding en verdere ontwikkeling en bouwt aan een hecht team.
 • Bij zwaardere technische issues, overleg je met de technische dienst. Je bent het rolmodel voor het strikt naleven van de veiligheid-, kwaliteits- en milieuafspraken.
 • Je hebt frequent contact en overleg met de productieplanning, HR, logistiek, techniek, QA, QC, enz. Je zorgt voor een vlotte interne communicatie en feedback met je team, een vlotte ploegoverdracht en rapporteer aan de manager productie & logistiek.
 • Wie ben je?

  Om deze functie succesvol in te vullen heb je idealiter een degelijke kennis van de voedingssector en behaalde je bij voorkeur een Bachelor diploma.

  Je hebt enige ervaring in een technische productie-omgeving, aangevuld met een 5-tal jaar ervaring in een leidinggevende rol.

  Ook heb je een groot probleemoplossend vermogen en heb je een meticuleuze aanpak als het op administratie en planning aankomt.

  Je functioneert goed, zowel in team als zelfstandig en je communiceert vlot in het Nederlands. Tenslotte beschik je over een sterk analytisch en planmatig vermogen en weet je mensen te motiveren en te coachen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier