Operational Buyer
Manpower
Londerzeel, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grootspeler op de internationale markt van de "bakery-products", zijn wij op zoek naar een Operational Buyer.

In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het gehele aankoopproces van de grondstoffen. Hierbij besteed je veel aandacht aan het onderhandelen met leveranciers, het genereren en opvolgen van aankooporders en het organiseren van transporten met de transportcoördinator.

Bovendien sta je in voor het organiseren van Quality Control en het updaten van de gegevens in het ERP-systeem. Als aankoper behandel je ook mogelijke klachten, ben je hét aanspreekpunt voor (internationale) leveranciers en sta je voortdurend in contact met Sales en Customer Service.

Voor deze functie beschik je over een bacheloropleiding of kan je dit compenseren door enkele jaren relevante ervaring. Bovendien beschik je over een eerste ervaring binnen de Aankoop.

Als Aankoper heb je verstand van de Logistieke gang van zaken en sta je communicatief sterk in je schoenen, hiervoor beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands, het Engels als het Frans.

Kennis van de sector wordt gezien als een voordeel.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier