Productiemanager (m/v)
Konvert Interim Halle
Tubeke, BE
1 dag geleden

Profiel

 • Voor een aantrekkelijk bedrijf (regio Halle), in een nichesegment van de voedingssector, zoeken wij een productiemanager;
 • met technische affiniteit en een sterk organisatievermogen.Als productiemanager krijg je de operationele verantwoordelijkheid over verschillende werknemers.

  Je coördineert de operationele activiteiten, zodat de geplande productievolumes gerealiseerd worden. Je komt continu op de werkvloer om het overzicht te behouden, KPI's op te volgen, teamleaders bij te sturen, de planning op te stellen & productiemedewerkers te coachen in hun functie en in het naleven van de werkingsprocedures.

  Samen met collega's werk je technische en organisatorische optimalisatieprojecten uit, om maximale veiligheid / hygiëne / kwaliteit en rendabiliteit te bekomen.

  Aanbod

  De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De modaliteiten voor industrialisatie van producties definiërenHet in werking stellen van uitrustingen en installaties coördineren door testing, proefdraaien, .

 • De onderhoudswerkzaamheden coördineren en plannen volgens de productievereisten. De opslagplaatsen en -voorwaarden bepalen.
 • De processen, grondstoffen en in- of uitgaande producten superviseren en controleren in functie van de bestellingen, referentiesystemen.

  De productieplanning opvolgen en aanpassen aan de flows, termijnen, voorraad, .... Domein : Hygiëne, veiligheid en leefmilieu in de industrie.

  Domein : Industrialisatiemethodes. Domein : Kwaliteit. Domein : Productie. Domein : Technische bijstand en klantenondersteuning.

  Domein : Productieproces, productieplanning, voorraad. Het bijhouden van de productiedossiers en opvolgingsdocumenten controleren (categorie, parameters, indicators, .

 • Het personeel sensibiliseren voor organisatie, kwaliteit, veiligheid, ...Technische steun verlenen aan de diensten kwaliteit, onderhoud en methodes.
 • In- en uitgaande stromen, de voorraad en de nood aan producten of grondstoffen controleren. Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen.

  Productierapporten opstellenOrganisatorische, productieve en logistieke aanpassingen en verbeteringen voorstellen. Veiligheidsvoorzieningen voor personen en installaties controleren Sterke verloningVerantwoordelijkheidToffe werkomgeving

  Vereiste kwalificaties

  2-taligErvaring in voedingDynamischFlexibelAmbitieusGeduldigOrganisatorischGemotiveerdBezit van een rijbewijs

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier