QC technician analytical lab
Actief Interim Leuven
Heverlee, Flemish-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Als QC Technican sta je in voor het uitvoeren van de kwaliteitscontroles die cruciaal zijn in de sturing van het productieproces.

Je staat in voor de voorbereiding en uitvoering van verschillende testen van ruwe materialen en afgewerkte producten en dit zowel in het labo als in de cleanroom (vb.

PH-metingen, chromatografie, titraties). Je identificeert en onderzoekt abnormale testresultaten en staat op deze manier mee garant voor afgewerkte producten die voldoen aan de eisen / vragen van de klanten.

Het labowerk wissel je af met de administratieve afhandeling van je werk door het bijhouden van je notebook en gegevensbestanden.

Daarnaast vallen ook volgende taken binnen je takenpakket : Onderhoud en kalibratie van testapparatuur, Bijhouden van notebook, inventaris en data files, voorbereiden van oplossingen en reagentia, opslag van algemeen archiefmateriaal, algemene laboratoriumreinigingen, Opvolgen van Standard Operating Procedures, .

Functie-eisen Je hebt een diploma Bachelor Chemie en als QC Technician heb je interesse in analytische chemie, je hebt bovendien al enige praktische ervaring binnen een analytisch labo en kwaliteitscontroles.

Je bent in staat om de werk instructies en labo testmethoden te lezen, begrijpen en te volgen. Je kan zowel autonoom als in een team werken.

Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels Je bent bereid flexibel te werken tussen 7.00 - 20.00 u. met vroege en late shift Je werkt nauwkeuring en bent kwaliteitsgericht Arbeidsvoorwaarden Leuke en afwisselende job in multi-culturele werkomgeving met ruimte om te leren en te groeien Motiverend salarispakket

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier