Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste magazijnier (vrijwilligerswerk).
Oxfam Wereldwinkel Antwerpen vzw
Antwerpen
6 dagen geleden

Job description

Als magazijnier voor de grootverbruikcentrale van Oxfam Wereldwinkels Antwerpen werk je in een tof team in ons magazijn in Wijnegem.

Wekelijks ontvang je de bestellingen van onze leveranciers, je controleert deze en je zorgt ervoor dat deze op de juiste plaats in het magazijn worden opgeslagen.

Ook behandel je de bestelbonnen van onze klanten, en je zorgt ervoor dat de bestelde producten worden klaargezet voor vervoer naar onze klanten.

Je gebruikt een softwareprogramma voor stockbeheer.

Doorgaans werk je op donderdag. Je werkdag start dan rond 7 : 30-08 : 00 uur. Over het algemeen ben je rond 11 : 30 klaar met je werkzaamheden.

Om te kunnen werken als magazijnier is het belangrijk dat je nauwkeurig en zelfstandig werkt. Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor orde en netheid.

Je bent klantgericht en houdt ervan om met collega’s samen te werken. Je kunt werken met een computer en je bent bereid om nieuwe dingen te leren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier