TRAINEE ENERGIE COÖRDINATOR (STARTER INGENIEUR ENERGIE, ELEKTROMCHANICA) REGIO MOL
People 4 Projects bvba
Mol, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

P4P zoekt een Trainee / Young Graduate Energie Coördinator (Starter Ingenieur Energie, Elektromechanica, ...) regio Mol. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Trainee / Young Graduate Energie Coördinator (Starter Ingenieur) bied je ondersteuning aan de Site Energie Coördinator in het managen van de processen en activiteiten die aan de orde zijn bij het Energiebeheer van de Europese sites.

Gedurende het graduate programma kan je bijkomend rekenen op voldoende ondersteuning en de nodige opleiding. Jouw takenpakket zal onder andere bestaan uit : Het beheer van de energiekosten en inkomsten Contractbeheer Het actief opvolgen en verkennen van de markt De opvolging en naleving van de wetgeving Lobbywerk Rapportering Strategiebepaling Projecten UW PROFIEL Master -

Ingenieur Elektromechanica, Energie, Werktuigkunde, ... Schoolverlaters worden aangemoedigd om te solliciteren! Analytisch onderlegd.

en sterke communicatieve vaardigheden Interesse in financieel en commercieel management. Vloeiend communiceren in het Nederlands aangevuld met een goede kennis Engels en Frans.

Je bent bereid om je sporadisch te verplaatsen naar andere vestigingen. AANBOD Gevarieerde en uitdagende functie binnen een internationale omgeving met ruime kansen om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen.

Aantrekkelijk salarispakket. CONTACT Peter Weyns, peter.weyns p4p.be Mobile : 0491 86 99 50 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Energie Coördinator, Trainee, Traineeship, Graduate, Master Energie, Industriële Ingenieur, Energiebeheer, Energiecontracten, Elektromechanica, Energy, Werktuigkunde, Aankoop, Buyer, Inkoop, Antwerpen , Limburg, Mol

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier