Vrijwillige Jeugdwerker bij Platform Allochtone Jeugdwerkingen
11.11.11
Antwerpen, BE
24 minuuten geleden

Platform Allochtone Jeugdwerkingen, afgekort tot PAJ, is de enige koepelorganisatie in Vlaanderen voor verenigingen van en voor jongeren met een migratieachtergrond.

PAJ is op zoek naar vrijwilligers, al dan niet met een migratieachtergrond, om onze overkoepelende activiteiten te ondersteunen.

Deze activiteiten gaan van animatie van kinderen en jongeren, tot het deelnemen aan of uitvoeren van projecten met grote maatschappelijke impact.

Ben jij of wil jij maatschappelijk betrokken zijn in het jeugdwerk?

Wil jij een engagement opnemen in het verenigingsleven?

Wil jij deelnemen aan interessante activiteiten en / of deze mee begeleiden?

Platform Allochtone Jeugdwerkingen is gelegen in Antwerpen op het Zuid. Vanuit onze projecten organiseren wij verschillende soorten activiteiten.

Daarvoor hebben wij jou nodig! Onze projecten zijn even divers als onze leden, voor ieder wat wils, gaande van extremisme, tot diversiteit bij de Scouts.

Wij staan open voor elk engagement groot of klein. Je kiest zelf hoeveel tijd je investeert in welke projecten. Dit kan slechts enkele keren per jaar, tot enkele uren per week.

Bij PAJ verwelkomen wij iedereen.

Wat hebben wij te bieden voor jullie : in bepaalde gevallen kan je rekenen op een vrijwilligersvergoeding, ook onkosten worden vergoed.

Bovendien biedt PAJ allerlei vormingen en workshops aan, speciaal voor onze vrijwilligers. Een (hoofd)-animatorcursus bij PAJ kan je tevens helpen in je verdere carrière.

Je kan elke moment starten, te beginnen met een verkennend gesprek, zodat wij het vrijwilligerswerk kunnen afstemmen op uw wensen en noden.

Contacteer ons via : Email : info paj.be

Telefoon : 03 677 15 80

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier