MAGAZIJNBEDIENDE MET HEFTRUCKATTEST
Hays Response Gent
Gent, Oost-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als magazijnbediende op de Gentse plant ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de goederenflow. Je staat in voor het aanbrengen van grondstoffen aan de lijnen en het afvoeren van (half)fabrikaten voor export.

Dit doe je met behulp van een heftruck. Je zorgt uiteraard ook voor een correcte ingave van alle acties en goederen in het SAP-

systeem. Verder ben je ook bereid om mee te helpen met het laden van de afgewerkte producten in de vrachtwagens van de externe transporteurs.

Hays Response Gent is op zoek naar een kandidaat met een technische achtergrond en een geldig heftruckattest. Je hebt reeds ervaring als heftruckbestuurder in een logistieke werkomgeving.

Kennis van SAP en scanningssystemen is zeker een pluspunt. Wat talenkennis betreft, spreek je vlot Nederlands en heb je een basis Engels.

Je bent flexibel ingesteld en bereid om te werken in een 3-ploegensysteem (6u-14u, 14u-22u, 22u-6u). Opstart is zo snel mogelijk.

Lager onderwijs

Onze klant biedt je een gevarieerde job in een internationale omgeving in de chemische sector. Je komt terecht in een dynamisch team.

De functie is in eerste instantie tijdelijk voor minimum 3 maanden, met kans op verlenging. Je werkt in een 3-ploegensysteem in ruil voor een mooie verloning, aangevuld met maaltijdcheques, een bonussysteem en 38 verlofdagen.

Heb je interesse in deze uitdagende job als magazijnbediende in regio Gent? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer met je LI-

profiel. Je wordt doorverbonden met onze Hays Response website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures in de logistieke sector kan je contact opnemen met HAYS Response Logistics op 09 / 267.

99.86 of via LinkedIn. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier