Stage (2019 - 2020) - IT Architect
AXA Belgium
Brussels
5 dagen geleden
source : Student.be

We zijn op zoek naar een stagiair(e) binnen ons departement IT Architecture & Technology.Het IT departement bestaat uit 7 teams (P&C, Life, Data, Claims, Corporate Functions, Customer & Distributor en Technology) :

je komt terecht in het laatste team waar alle technische plannen en blueprints worden uitgewerkt. Dit dynamische team zorgt ervoor dat de ondersteunende technologie (cloud, security, access management, automation, ) gestructureerd is en blijft.

Het team is momenteel op zoek naar een stagiair(e) om te helpen bij vele procedures. Gaat jouw honger naar kennis verder dan het klaslokaal?

Wil je alles te weten komen over het reilen en zeilen in dit departement? We bieden jou een uitgelezen kans om je eerste stappen te zetten in een IT Technology Office departement in de verzekeringssector.

Jouw taak en uitdaging(en) :

Sinds 2018 bestaat er een centrale repository met de blueprints van alle IT-systemen waarin :

je de blueprints moet communicatief versterken, cleanen en nakijken je de verschillende blueprints aan elkaar moet koppelen om zo waardevolle verbanden te leggen je de kans krijgt om de blueprints van de verschillende informatiesystemen te bestuderen Je volgt het team (bijvoorbeeld tijdens vergaderingen met IT-

engineers, Architecten, CTO, Delivery managers ) Je leert heel veel bij in alle IT-departementen en krijgt veel opportuniteiten om je te bewijzen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier