Vrijwilligers kinderopvang Anderlecht
11.11.11
Brussel, BE
2 dagen geleden

Ben jij een echte kindervriend? Wil je je graag engageren en een helpende hand zijn voor onze kinderdagverblijven? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Al naargelang jouw beschikbaarheid kijken wij wat mogelijk is.

Onze KDV zijn dagelijks geopend van 7u(7u15) tot 18u (18u15) Mogelijke taken : voorlezen, knutselen, wandelen, spelen, activiteiten voorbereiden + helpen uitdenken, logistieke hulp,..

Ons kinderdagverblijf SLOEBERKET te Anderlecht ontvangt je met open armen! In ruil voor je engagement biedt Solidariteit voor het Gezin : -

een onkostenvergoeding - een verzekering - vorming en begeleiding van een coördinator - appreciatie en dankbaarheid. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier