Project Manager Bouw regio Vilvoorde
People 4 Projects bvba
Vilvoorde, Flemish-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Monster

P4P (People 4 Projects) zoekt voor één van zijn klanten een Project Manager Bouw in regio Vilvoorde. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Project Manager Bouw ben je verantwoordelijk voor het volledige projectmanagement van diverse onderdelen van een groots project.

Je leidt de aan je toegewezen projecten van A tot Z in goede banen waarbij je zowel instaat voor de projectplanning, kwaliteit, veiligheid, medewerkers als het budget.

Je beheert contractuele documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. Je volgt de budgetten, de projectresultaten en de financiële rapportering op en bewaakt de rendabiliteit van de opdracht.

Je stuurt zelf of via een Werfleider een team van operationele medewerkers en / of onderaannemers aan. Je zet voor elk project de juiste man op de juiste plaats.

Je motiveert de teams, informeert hen en geeft feedback. Je brengt de risico’s in kaart en lost opgedoken problemen op. Je bewaakt de technische en complexe aspecten tijdens de uitvoering en adviseer je de teams.

Je bewaakt de voortgang van de werken en plant overlegmeetings met alle betrokken partijen, zodat iedereen perfect op de hoogte is van wat er verwacht wordt.

Je garandeert dat alles gebeurt volgens de policies inzake veiligheid, gezondheid, kwaliteit en omgeving. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en rapporteert aan de Construction Manager.

UW PROFIEL : Je beschikt over een Master diploma Bouwkunde (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur). Je beschikt over minstens enkele jaren relevante werkervaring als Project Manager.

Schoolverlaters Master Bouwkunde kunnen starten als Werkvoorbereider om dan door te groeien naar Project Manager. Je bent organisatorisch sterk en beschikt over stevige communicatieve vaardigheden.

Je bent een echte teamplayer. Je bent proactief, vooruitziend en schat situaties correct in. Je communiceert vloeiend in het Nederlands, aangevuld met een praktische kennis Engels en Frans.

AANBOD : Een uitdagende job binnen een sterk groeiende onderneming waar je de kans krijgt om mee te werken aan grootse bouwprojecten.

Een salarispakket dat jouw prestaties en ervaring optimaal beloont, incl. bedrijfswagen en extralegale voordelen. CONTACT : Peter Weyns, peter.

weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Project Manager, Projectmanager, Projectdirecteur, Projectleider, Projectingenieur, Project Ingenieur, Project Engineer, Bouwkunde, Bouw, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Vilvoorde, Brussel, Gent, Antwerpen

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier