Werkvoorbereider Bouw
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
1 dag geleden

Over de functie

Ondersteun prestigieuze bouwprojecten tussen €8 en €25 miljoen als Werkvoorbereider!

Als Werkvoorbereider zorg jij voor een vlotte opstart van klasse 8 bouwprojecten tussen €8 en €25 miljoen. Zo sta je in voor de voorbereiding en opvolging van het project, waarbij je 100% ingezet wordt op de werven en meewerkt aan 1 of 2 projecten.

Hieronder valt de voorbereiding van de inkoop van goederen en diensten, het uitwerken van de uitvoeringsmethodes en opmaken van de werkbegrotingen.

Binnen je functie als Werkvoorbereider Bouw stuur je mee arbeiders en onderaannemers aan en wordt je vanuit het bedrijf gestimuleerd op door te groeien naar een hogere functie.

Functie eisen

Je bent een assertief persoon dat gemotiveerd en stressbestendig te werk gaat. Jouw motivatie om innovatieve projecten te realiseren, versterken jouw ambitie om door te groeien.

Daarnaast beschik je als Werkvoorbereider over volgende eigenschappen :

 • een bachelor bouwkunde
 • ervaring is een plus, als schoolverlater kom je ook in aanmerking
 • kennis van MS Project is een meerwaarde
 • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die zich voornamelijk situeert in residentiële projecten, gaande van €8 miljoen tot €25 miljoen.

  Daarnaast zijn zij ook actief in burgerlijke bouwkunde. Zij hechten enorm veel waarde aan het welzijn van hun werknemers en een familiale omgeving.

  Voor jouw functie als Werkvoorbereider Bouw bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en een firmawagen of e-bike.

  Op basis van jouw competenties en ambities, wordt er steeds rekening gehouden met de projecten die worden toegewezen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier