Technicus.ca Bus
STIB-MIVB
Brussels, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

De bus nemen in Brussel? Een fantastische ervaring. In Brussel geraak je overal waar je wil of moet zijn. Snel, gezellig en in solide en betrouwbare voertuigen.

Om die voertuigen steeds in topconditie te doen rijden, rekenen we op mensen zoals jij! Dit ga je doen : Jouw missie als bustechnicus.

ca? Technische assistentie verlenen bij de zoektocht naar problemen bij de bussen. En ze vervolgens herstellen of richtlijnen geven aan de onderhoudsmedewerk(st)ers om de bussen optimaal te onderhouden.

Je zoekt mee naar oplossingen voor plotse problemen of regelmatig terugkerende mankementjes bij onze bussen, en zoekt inventief naar oplossingen voor bepaalde situaties (niet-beschikbare reserveonderdelen, dringende problemen ).

Je geeft indicaties en aanbevelingen over de timing en mogelijkheden voor het uitvoeren van herstellingen (het fameuze verschil tussen droom en realiteit ), stelt technische specificaties op voor de aankoop van onderdelen en leidt en neemt deel aan projecten die onze bussen technisch verbeteren en innoveren.

Je wordt kortom de rechterhand van de Onderhoudscoördinator.trice, en bent betrokken bij praktische, realistische en haalbare vragen en oplossingen, en krijgt een zeer breed takenpakket die je job afwisselend en uitdagend maken.

Want bij de MIVB, daar tellen je mening, je kennis en alle andere aspecten die je mee aan tafel brengt. Al eens een duidelijk idee krijgen van wat technische beroepen bij de MIVB zoal inhouden?

Check dan zeker deze video :

 • Technische Bachelor of gelijkwaardig door een ervaring van ongeveer 3 jaar* Je hebt een rijbewijs B* Je hebt praktische en theoretische expertise in elektronica, (elektro)mechanica, pneumatiek
 • Je kent de huidige diagnostische tools voor voertuigen en hun componenten, zoals Mancats, Stardiognose, Alladin Je kent bovendien de regelgeving rond technische specificaties.
 • Je staat open voor nachtwerk* Je bent Nederlandstalig en / of Franstalig en hebt een goede mondelinge kennis van de tweede landstaal* Je kan werken met MS Office (Word, Excel, Outlook)* Je bent nauwkeurig, diplomatisch en werkt graag in team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier