CNC DRAAIER-SLIJPER
manpower
Zonhoven, Belgium
3 dagen geleden

Job Description

Aan de hand van technische tekeningen werk je hoog nauwkeurige onderdelen af. Je kiest de te gebruiken gereedschappen, stelt de machines in en voert vervolgens de bewerkingen uit.

Je werkt precies op nauwkeurige maattoleranties en doet diverse tussentijdse controles en metingen aan de machine. Je levert verzorgd werk af volgens het gevraagde afwerkingsniveau.

Client Description

Manpower zoekt dringend een CNC draaier-slijper om te werken voor een bedrijf gelegen in Zonhoven.

Candidate Profile

Als ideale kandidaat beschik je over een analytisch denkvermogen en technisch inzicht. Je hebt ervaring met het bedienen van een conventionele en / of een CNC gestuurde machine.

Kennis van Mazatrol en / of Fanuc is een pluspunt. Je hebt de ambitie om door te groeien tot specialist in het CNC draaien / slijpen.

Afhankelijk van jouw kennis wordt hierin een opleiding op maat voorzien. Je handelt proactief en bent bereid zowel zelfstandig als in team voortdurend het beste van jezelf te geven.

Je bent gemotiveerd om deel uit te maken van een gedreven team, hebt een flexibele ingesteldheid en bent bereid in ploegendienst (ochtend / middag) te werken.

Client Offer

Je krijgt een contract van onbepaalde duur aangeboden waarbij je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse? Solliciteer dan snel via onderstaande link of stuur ons jouw CV naar office.hasselt manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier