SHOP MANAGER - MERKSEM H/F
Chaussea
Antwerpen
19 uur geleden

Description de la mission

De CHAUSSEA Group (detailhandel in schoenen, 3000 werknemers, 380 winkels, 35 openingen per jaar), met het label Capital "Best Employer 2018", recruteert een Store Manager m / v voor zijn winkel te Merksem (de regio Antwerpen) een :

SHOP MANAGER (M / V)

U bent een dienstgerichte man of vrouw met kennis van zaken. U bent ambitieus en houdt van uitdagingen. U wil zich ten volle bewijzen binnen een grote groep.

U waakt over de goede toepassing van de richtlijnen van de Directie en leidt de commerciële transacties en de merchandising in goede banen.

Daarnaast neemt u het management van het verkoopteam voor uw rekening.

Profil

U bent modebewust en idealiter in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs + 2 jaar in een handelsrichting. Een belangrijke ervaring in een functie waarin u blijk heeft kunnen geven van autonomie en beschikbaarheid (2 / 3 jaar als verantwoordelijke of assistent in een sector zoals schoenen / kleding / accessoires) is een MUST.

Ons offensieve ontwikkelingsbeleid laat ons toe om u talrijke carrièreopportuniteiten te bieden!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier