Magazijnier (m/v)
Konvert Interim Lommel
Hamont-Achel, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant zijn we op zoek naar een magazijnier / orderpicker in 2-ploegen. Je doet de ontvangst van goederen en het op locatie zetten, pickzones aanvullen, orderpicken voor intern transport via voicepicking en scanning.

Aanbod

De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...). Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen.

Goederen in opslagzones plaatsen. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding en de pakketten, partijen, .

 • samenstellen. Voorraden opvolgenDe ontvangst van de producten controleren. Producten volgens kenmerk, bestelling en wijze van transport verpakken Marktconform loon.
 • Vereiste kwalificaties

  Een ambitieus leergierig persoon die graag aan de slag wil in de logistieke sector. Ervaring hef- en / of reachtruck is pluspunt.

  Je hebt geen probleem met koude temperaturen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier