service engineer
Randstad
Zellik, Vlaams-Brabant
4 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf te Zellik zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in de distributie van garage uitrusting in België.

Functie omschrijving : Herstelling en onderhoud, bij de klant, van garage uitrusting bestaande uit hefbruggen, remmentestbanken, wielbalancers, wieluitlijners, airco's en dergelijke.

qualification

 • Bachelor elektriciteit / mechanica / autotechniek of gelijkgesteld door ervaring.- Goede kennis Nederlands en Frans, Engels is een pluspunt.
 • Communicatief, klantgericht, autonoom, gemotiveerd, flexibel en met een hands-on mentaliteit.- Rijbewijs B, BE is een pluspunt.
 • VCA-certificaat is een pluspunt, maar geen vereiste.- Geen problemen met werken op hoogte. - Een prettige, informele werksfeer in een sterk groeiende omgeving.
 • Een afwisselende functie in een dynamisch en ambitieus bedrijf. - On-the-job training en externe opleidingen bij leveranciers van alle apparatuur.
 • Salaris conform opleiding en werkervaring. - Wij bieden tevens een (optie) vast contract, hospitalisatie- en groepsverzekering.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier