PCB layout engineer - LEUVEN
DEKIMO
GENTBRUGGE, België
5 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Dekimo ontwikkelt firmware, embedded software en elektronica op maat voor de industrie. Wij zijn één van de grootste designhuizen in onze soort in Vlaanderen.

De vestiging in Leuven, ( Layers ), is al jaren één van de bekendste PCB lay-out bureaus van het land. We zoeken dringend PCB layout engineers in de regio's Antwerpen, Kortrijk en Leuven.

Zie onze site www.dekimo.com voor meer informatie.

Profiel

Je bent professionele bachelor of master met specialisatie elektronica en hebt reeds ervaring in PCB ontwerp. Of je bent schoolverlater met ambitie, een échte elektronicus, voorzien van doorzicht en feeling in elektronica en printlay-outs.

Aanbod

Wij bieden je naast een prettige werksfeer, interessant en vooral afwisselend werk. Je hebt de mogelijkheid om jezelf op korte tijd te ontplooien en constant zaken bij te leren.

Je wordt opgenomen in een groep van meer dan 275 uitmuntende ontwikkelaars, verspreid over 13 vestigingen, waardoor je, mits inzet, relatief snel een zeer professioneel niveau kan bereiken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier