STUDENT SUPERMARKTMEDEWERKER (M/V)
QUALITY@WORK
Anderlecht, Brussels, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Voor een van onze klanten, een supermarkt in het westen van Brussel, zijn we op zoek naar studenten met een eerste succesvolle ervaring in een supermarkt.

U bent verantwoordelijk voor de kassa en / of herbevoorrading. - de schappen van de winkel volgens een vast schema aanvullen.

 • Veelzijdig : u zorgt voor de herbevoorrading van de verschillende afdelingen, u beheert de kassa, u beheert de pakketten, .
 • reageren op verzoeken van klanten. - zorgen voor het schoonmaken van de schappen, van de winkel, van de voorraadruimte.
 • Respecteer de procedures die door het bedrijf zijn vastgesteld. In de vakantieperioden ben je meerdere dagen per week / weekend beschikbaar.
 • Doorheen het schooljaar kan je meestal in het weekend inspringen of op een lesvrije dag doorheen de week. Interesse? Stel je nu kandidaat online of via bruxelles qjobs.

  be - objet : STUDENT Gemotiveerd Dynamiek Débrouillard Punctueel Proactief Je bent klantgericht en service minded. Je hebt relevante ervaring als student, bij voorkeur in de voedingssector, retail, horeca of catering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier