A-Z Accountant - Hasselt
clearXperts
Belgium
5 dagen geleden
source : Experteer

A-Z Accountant HasseltGeplaatst op 30 sep 00 : 00uin Accounting - nl, finance-wp - nl, GL Accountant - nl, Senior (3-6 jaar ervaring) - nldoor Margerit Reinoso0 Reactie'sIntroduction empowered people creating positive growth is het motto waar onze klant helemaal voor gaat.

Als familiale private holding ondersteunen ze en brede waaier aan bedrijven in diverse sectoren om hun groeiambities te realiseren.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn ze op de Belgische markt een sterk toegevoegde waarde. Op vandaag beheren zij 40 vennootschappen vanuit hun hoofdzetel in Hasselt.

We zoeken een A-Z Accountant met zin om in een sterk groeiend bedrijf mee te bouwen aan de business! Ben je kritisch ingesteld, bezit je een hands on mentaliteit?

Werken in een snel veranderende omgeving is voor jou een uitdaging? Dan ben jij de persoon die we zoeken!OrganizationHet finance team bestaat uit 11 personen onderverdeeld in 3 kleinere teams.

Ieder team is specifiek verantwoordelijk voor één of meerdere business units. Je bouwt op die manier specialisatie op in één van de 5 business units : HVAC vloeibare brandstoffen duurzame energie vastgoed logistiek.

Bedoeling is dat je binnen je welbepaalde unit de dossiers van één of meerdere vennootschappen A tot Z zelfstandig kan opvolgen.

FunctionAls accountant weet je al jouw kennis in te zetten om de boekhouding optimaal te laten verlopen. Jij staat voor een accurate aanpak en korte opvolging.

Door overzicht te houden over alle financiële bewegingen, ben je in staat om maandelijks alle afsluitingen te doen en te streven naar een correcte balans.

 • Je krijgt de volledige verantwoordelijkheid over de A Z boekhouding van jouw dossiers. Je werkt hierbij volgens BGAAP
 • Als boekhouder werk je mee aan de maand- en jaarsluiting en volg je deze verder op.
 • Jij doet de voorbereiding van de controles van de revisoren voor jouw dossiers.
 • Je zorgt ervoor dat alle leveranciers tijdig betaald worden.
 • Je stelt de huidige manier van werken in vraag en stelt verbeteringen voor.
 • Jij neemt een actieve rol op tijdens de maandelijkse boekhoudmeeting.
 • Rapporteren doe je op regelmatige basis aan de hoofdboekhouder.Requirements
 • Je hebt een hogere opleiding in een financiële of economische richting en minimaal 5 jaar relevante ervaring.
 • Door jouw cijfermatige en analytische ingesteldheid, kan je je verdiepen in de cijfers, werk je nauwkeurig, maar ben je ook in staat pro actief te handelen.
 • Eigenschappen als nauwkeurig, flexibel, zelfstandig en hands-on zijn jou op het lijf geschreven.
 • Je weet helicopterview te houden, maar tegelijk vind je het ook fijn om je in de details in te werken.
 • Je weet je op een zelfstandige manier de volledige boekhouding uit te voeren. Door jouw kennis en ervaring heb je een doorgedreven kennis van de Belgische boekhoudwetgeving, vennootschapsbelasting en BTW.
 • Vanzelfsprekend kan je overweg met de courante softwaretoepassingen, kennis van Navision is een pluspunt.OfferEen stevige uitdaging in een werkomgeving waar een ondernemende spirit heerst.
 • Je komt terecht in een familiale sfeer, in een snelgroeiende KMO. Je krijgt de kans om binnen het bedrijf te blijven groeien en je talenten optimaal te ontplooien.

  Je wordt steeds uitgedaagd om nieuwe kennis en vaardigheden te vergaren in een veranderende context. Je maakt deel uit van een hecht team van collega’s die zowel tijdens als na de werkuren het initiatief nemen tot leuke activiteiten.

  Verantwoordelijkheid en inzet gaan hand in hand en wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket met interessante arbeidsvoorwaarden (zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, laptop).

  Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Hasselt in een filevrije omgeving.InformationMargerit Reinoso ApplicationMargerit Reinoso +32 484 / 27.

  01.27margerit.reinoso clearxperts.comSolliciterenDelen op : LinkedInTwitter

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier