CITYCOACH
Stad Waregem
Waregem, West-Vlaanderen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Je bent het aanspreekpunt voor de handelaars, treedt op als brugfunctie tussen de stad / WAGSO en ondernemers en het organiseren van events is jou op het lijf geschreven.

Je ondersteunt actief de verdere promotie van de stad Waregem als winkelstad in de ruime regio. Een flexibele werkregeling (met regelmatig weekend-

en avondwerk) schrikt jou niet af.

Je hebt een bachelordiploma in een marketing-georiënteerde richting (of gelijkwaardig door min. 2 jaar relevante ervaring).

Je hebt een rijbewijs B en slaagt in de selectieproef.

Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Een voltijdse functie met een contract van onbepaalde duur in de salarisschaal B1-B3 . De extra’s zijn : maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling.

Relevante ervaring kan je tot 10 jaar laten meetellen voor anciënniteiten. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier