Procestechnicus Projectleider Drinkwater
De Watergroep
Kortrijk, Belgium
5 dagen geleden
source : Bouwjobs

Wat staat je te doen?

Als procestechnicus projectleider werk je mee aan de controle van onze productieinstallaties en voer de nodige aanpassingen of herstellingen uit.

Je voert metingen uit, stelt elektrische schema’s op en helpt bij het programmeren van PLCs. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en stuurt elektriciens aan in projectteams.

Je staat in voor het beheer van de elektrische componenten in het magazijn. Bij afwezigheid van de teamleider drinkwaterproductie vervang je hem.

Waar ga je aan de slag?

We zoeken procestechnici projectleiders voor de regio’s West en Midwest. Op dit ogenblik zijn er vacatures te Kortrijk, Woumen en Gent.

Je bent bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar onze productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, reservoirs, hydroforen / opjagers).

Door deelname aan deze selectie kan je ook in aanmerking komen voor latere vacatures in West- / Oost-Vlaanderen.

Wat verwachten we van jou?

Drinkwater het blauwe goud is een van de meest essentiële producten die wij als mens nodig hebben om te overleven. Wil je je kennis inzake elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica optimaal inzetten?

Houd je ervan om technische exploitatieopdrachten te combineren met projectleiding? Dan is de functie van procestechnicus-projectleider misschien wel iets voor jou!

Je voldoet aan de formele deelnemingsvoorwaarden (diploma, rijbewijs, goed gedrag, burger EER, medisch geschikt). Je beschikt over een bachelordiploma (of een ander diploma op niveau Ma zoals vermeld in het

overzicht

van de diploma's) bij voorkeur in de richting elektriciteit, elektromechanica of elektronica. Je bent iemand die veel kent van procescomputers (PLC’s), technische reglementeringen (AREI), meet- en regeltechniek en elektrische schema’s.

Waterbehandelingsprocessen, pompinstallaties en laag- of hoogspanningsuitrustingen zijn jou niet vreemd.

We zijn op zoek naar een collega die handig en technisch aangelegd is. Je bent sterk in analyse en kan zelfstandig je werk inplannen en opvolgen.

Je bent bereid om periodiek deel te nemen aan de wachtdienst en occasioneel ’s nachts of tijdens het weekend te werken. Ten slotte blijf je onder verhoogde druk kwaliteitsvol werk afleveren en werk je vlot met verschillende partijen samen.

Beschik jij over volgende kerncompetenties voor deze functie?

 • Analyseren : je bent goed in het analyseren. Je legt verbanden en ziet oorzaken.
 • Klantgerichtheid : je bent vriendelijk, adequaat en correct.
 • Initiatief : je neemt initiatief en werkt vanuit de eigen functie aan je eigen ontwikkeling en aan die van de organisatie.
 • Samenwerken : je draagt actief bij tot een gezamenlijk resultaat in een team of project.
 • Verantwoordelijkheid : je handelt in overeenstemming met de belangen, waarden en normen van De Watergroep.
 • Plannen en organiseren : Je bepaalt op effectieve wijze doelen en prioriteiten. Je onderneemt de nodige acties om deze doelen tijdig en op een efficiënte manier te kunnen bereiken.
 • Zorgvuldigheid : je handelt met aandacht voor kwaliteit en gericht op het voorkomen van fouten.
 • Ervaring is uiteraard een troef maar zeker geen must. De Watergroep zet sterk in op training en opleiding in de praktijkomgeving.

  Daarom roepen wij zeker ook gemotiveerde laatstejaarsstudenten en schoolverlaters op om te antwoorden op deze vacature.

  Waar mag je op rekenen?

 • In ruil voor jouw talent bieden we je graag een plaats bij het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen, met een sterke lokale verankering.
 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling.
 • Extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, eindejaarstoelage, vakantiegeld, 100% terugbetaald transport met het openbaar vervoer (of fietsvergoeding), hospitalisatieverzekering en ambulante kostenverzekering zijn voor ons een basisrecht.
 • Daarnaast mogen we de mooie verloning (een brutomaandloon van minimum 2.872,65 euro) en de ruime opleidingskansen niet vergeten.
 • Nieuwsgierig?

  o Solliciteer uiterlijk op 31 mei 2020 via volgende

  Link

  o Je wordt via mail uitgenodigd voor de selectieproeven.

  Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met :

  o Heleen Hulpiau, manager Exploitatie Productie en Opslag, op het nummer 0499 98 31 89. Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kan je mailen naar staffing dewatergroep.be.

  Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien.

  Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie.

  Opmerking : Gezien de huidige maatregelen die De Watergroep neemt om verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, bekijken we of de selectieprocedure volledig online kan verlopen voor zolang de maatregelen gelden.

  Alvast bedankt voor je begrip.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier