Process Operator Raffinaderij Antwerpen 1
ExxonMobil
Antwerpen, Antwerp, VAN, BE
1 dag geleden

Functiebeschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het veilig opereren van een aantal installaties van de raffinaderij of voor het veilig en correct beladen van trucks, treinstellen, lichters en schepen met onze oplosmiddelen en brandstoffen.

Je houdt het productieproces in de gaten, doet aanpassingen naar optimalisatie en onderhoud toe, neemt stalen en laat analyses uitvoeren.

Afhankelijk van jouw werkgebied valt zowel de planning als de administratieve afhandeling binnen jouw werkdomein. Je doet controlerondes en meldt waar en wanneer onderhoud nodig is.

Je werkt in shiftverband en rapporteert dagelijks aan de ploegleider. Als process operator maak je ook deel uit van de bedrijfsbrandweer en neem je deel aan de eerstelijninterventies.

Het aanbod

Wij bieden jou een interessante en uitdagende functie. Je kan rekenen op continue aandacht voor jouw individuele ontwikkeling.

Specifieke interne en externe opleidingen en "on the job" trainingen zullen dienen om jouw vakkennis aan te vullen en op peil te houden.

Wij bieden eveneens een zeer aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier