Projectleider staalconstructies / machinebouw
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

De projecten begeleiden van A tot Z start bij het klantencontact. Daarbij ga jij een technisch en commercieel voorstel formuleren op basis van de noden van de klant en de interne mogelijkheden.

De volledige calculatie (uren werk en materialen) en projectplanning over het project ga jij behandelen. De planning trek je door naar de verdeling van het project over jouw team, waarbij jij het nauw opvolgt.

Bij ieder aspect van het project word jij betrokken, waarbij jij ook terugkoppelt naar de klant : pre-engineering, productie, installatie en onderhoud.

Na oplevering van het project zit je ook samen met jouw team om te leren van de ervaring en hoe het de volgende keer beter kan.

Je vraagt dit ook na bij de klant en neemt deze feedback ook mee naar jouw team.

Functie eisen

Wat zoeken we in een projectleider :

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica
 • Je hebt een relevante ervaring in de machinebouw / staalconstructies
 • Je bent een leider in hart en nieren. Dit heb je onder andere ondervonden door jouw communicatiestijl, people management, knopen kunnen doorhakken en flexibele opstelling
 • Je hebt reeds de technische en financiële haalbaarheid van projecten opgesteld
 • Communicatie naar hoog management niveau schrikt jou niet af
 • Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten
 • Je draagt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel
 • Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen
 • Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf naar een volgend niveau tillen!
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij aan de slag kan als projectingenieur, is een familiebedrijf actief in de metaalconstructies en metaalbouw.

  Dit gaat van speciale constructies (leidingsbruggen, bordessen,...), gebouwen alsook ondersteuningsconstructies. Ze beschikken over hun eigen atelier waar ze een groot deel kunnen prefabriceren.

  Men biedt jou als projectingenieur, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een job met veel uitdaging en variatie binnen een familiebedrijf waar je de nodige begeleiding krijgt om expert te worden in jouw vak.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier