Adviseur – Projectleider Omgevingsbeleid en ruimtelijke planning
Anteagroup Antea Belgium
Leuven
21 dagen geleden

Wil jij mee ontwerpen aan een duurzame leefomgeving ?

Voor het team Ruimte en Milieubeleid zijn we voor de verdere uitbouw van het team op zoek naar een ervaren en gedreven teamspeler om integrale adviesopdrachten rond ruimte, omgevingsbeleid en ruimtelijk onderzoek & planning mee vorm te geven en te coördineren.

Wat ga je doen?

Ben je leergierig en heb je zin voor initiatief? Als adviseur analyseer en beoordeel je zelfstandig, vanuit een ruime multidisciplinaire invalshoek, beleidsvragen op het vlak van ruimtelijke ordening, omgevingsbeleid, strategische planning en duurzaamheid.

Tevens treed je op als coördinator voor ruimtelijke planningsprocessen als geïntegreerde ruimtelijke studies, dit zowel voor openbare als particuliere opdrachtgevers.

Is procesmanagement iets voor jou? Als projectleider onderhoud je operationele contacten met alle betrokkenen en laat de samenwerking soepel verlopen, je bewaakt de voortgang en stuurt overlegmomenten aan.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier