TECHNIEKER ROBOTICA | PIJPFITTINGEN | UITDAGENDE PRODUCTIEOMGEVING
Manpower
Herentals
1 dag geleden

Job Description

Als Technieker Robotica ben je gepassioneerd door reparatie en onderhoud van machines en andere technische installaties.

Je voert zowel preventief als curatief herstellingen uit aan de productierobots. Je weet ook hoe je aanpassingen kan doen in de sturingssystemen en er de fouten uit kan programmeren.

Een kennis PLC is dus essentieel (Siemens S7)

Het voeren van controlemetingen behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Hierdoor kan een vlot verloop van de productie garanderen.

Veiligheid staat centraal dus je respecteert de voorschriften en rapporteert problemen.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen.

Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een internationale topproducent binnen zijn sector en is daardoor uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Voor de vestiging te Herentals zijn we op zoek naar een (m / v) Technieker Robotica.

Candidate Profile

Je hebt op z'n minst een technisch A2 Elektromechanica diploma behaald en weet dit aan te vullen met relevante ervaring inzake robotica.

Het lezen van technische schema's is geen onbekende materie.

Uiteraard ben je gebeten door techniek en wil je jezelf volledig ontplooien in een stimulerende en uitdagende werkomgeving.

Werken onder een gezonde dosis stress in geval van technische pannes maakt je scherp en zorgt ervoor dat je nauwkeurig en resultaatgericht gaat denken en handelen.

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma, die zijn medewerkers door middel van training en opleiding de mogelijkheid geeft zichzelf tot een nog hoger niveau te tillen.

Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen alsook een boeiende, dynamische en inspirerende werkervaring.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier