AUSY - Business Analist
AUSY
Brussels, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Context Oké, het vraagt misschien wat meer dan een zwaai met je toverstaf en de woorden "hocus, pocus, pats", maar toch slaag jij erin om de behoeften van de klant om te toveren tot een helder business design.

Word jij onze Merlijn? Geen zorgen : een baard tot op je tenen is geen verplichting! Jouw uitdaging Start de klant met een nieuw project?

Dan ben jij een van de eerste personen op wiens kennis en inzichten een beroep wordt gedaan! De brug slaan tussen business en IT is voor jou geen probleem : je brengt de noden van de klant en de stakeholders in kaart en vertaalt die business requirements naar een helder business design waarin IT een belangrijke rol speelt.

Afhankelijk van de omgeving en de noden van de klant, pas je de juiste spreuk... euhm, (analyse)technieken toe. Het conceptualiseren van analyses is he-

le-maal je ding en je schept voldoening uit het vinden van een gepaste oplossing voor elk probleem. Je vindt het prettig om nauw samen te werken met project managers, testers, developers, functioneel analisten of architecten.

Jouw kwaliteiten Wat je niet kan toveren? Ervaring. 2 jaar relevante ervaring als (business) analist is toch wel vereist, net zoals een bachelor-

of masterdiploma. Mooi meegenomen : ervaring in een digitale omgeving en ervaring met procesanalyse. UML, BPMN, Data Modelling, Web services, Enterprise Architect .

 • klinken je bekend in de oren. Je analytische vaardigheden gaan hand in hand met sterke communicatievaardigheden. Het spreekt haast voor zich dat je een echte teamplayer bent, en klant-
 • en resultaatgericht te werk gaat. Bovendien kan je een gezonde dosis stress wel smaken. En wat met je talenkennis? Je spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans.

  Wat we aanbieden Je werkt op uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven in België. Je komt terecht in een open bedrijfscultuur waarin dialoog en persoonlijke aanpak centraal staan.

  Samen met de Training Officer geef je vorm aan je carrièrepad binnen AUSY. Op zeer regelmatige basis organiseren we technische workshops en opleidingen en bieden we je de kans om certificaten te behalen.

  Het interne team is betrokken bij je carrière en volgt die nauw op. Je bent welkom op tal van sociale team- en bedrijfsevenementen.

  Je inzet en professioneel talent worden beloond met een competitief salarispakket met extralegale voordelen : bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques .

 • Wil je graag meer info over deze vacature? Soliciteer via onderstaande knop.
 • Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier