Account Manager Talent Acquisition
Hudson Belgium NV
Gent, Oost-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat
 • Als Accountmanager Talent Acquisition houd je het overzicht over alle vacatures binnen een bepaalde klantengroep binnen Hudson Benelux.
 • Je werkt nauw samen met jouw interne klanten , het management van onze organisatie. Je bespreekt met hen de uitdagingen op vlak van rekrutering, en doet dat vanuit een goed begrip van de business strategie en de cultuur van de betreffende afdeling.

  Je bepaalt de juiste rekruteringsaanpak voor concrete vacatures en gaat pro-actief op zoek naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria.

  Ondersteund door je collega’s in het HR team identificeer je potentiële kandidaten via direct search of gebruik makend van onze eigen database, jobsites, sociale netwerken en advertenties .

 • Zodra je interessante professionals hebt geïdentificeerd, neem je zelf met hen contact via telefonische screenings waarin je hun professionele aspiraties bespreekt.
 • In selectie interviews check je diepgaand hun kennis en ervaring, motivatie en fit met de Hudson bedrijfscultuur. Je geeft feedback aan onze interne klanten.

  Je begeleidt assessment centers , gebaseerd op de Hudson tools die je leert gebruiken en interpreteren.

 • Je staat dichtbij de business en je coacht de business leaders in de uitrol van onze aanpak inzake selectie en employer branding.
 • Je bouwt je eigen netwerk uit en samen met het HR management werk je mee aan verschillende initiatieven : het organiseren van jobdagen, het bijwonen van jobbeurzen, het ontmoeten van young potentials en diverse andere HR projecten.

 • Je neemt zelf de verantwoordelijkheid om je projecten doelgericht tot een succesvol einde te brengen, ondersteund door een team van gedreven HR Officers en een HR Assistant.
 • Je wordt gecoacht door het HR Management.

 • Je hebt een master diploma en je hebt minstens 6 jaar relevante ervaring . Je bent een teamspeler en je combineert een servicegerichte ingesteldheid met een gezonde commerciële drive.
 • Je bent leergierig, ondernemend, flexibel en creatief.

  Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

  Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

  Contacteer Sarah Schietecatte op het nummer +32 9 242 54 24 of hrcareers.belgium hudsonsolutions.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier