Account Manager
Velde
Antwerpen, BE
il y a 1j
source : Jobat

Haal het maximale uit je sales talent!

Je leert de organisatie en mensen kennen, maar binnen no-time zit je met een goed gevulde agenda met potentiële adressen in de wagen op weg naar je eerste afspraak.

Je popelt van ongeduld en weet van aanpakken. Je beschikt van nature over een scherp oog voor nieuwe kansen en mogelijkheden en bent als geen ander in staat om hierop in te spelen.

Gedurende de eerste periode ligt de focus op het leggen van contact met de meest kansrijke partijen in het gebied. Je bezoekt dan o.

a. speciaalzaken, (kleine) aannemers, schrijnwerkers of hoveniers. Daarna bouw je deze contacten verder uit naar diepgaande lange termijn relaties.

Je blinkt uit in acquisitie en put energie uit het enthousiasmeren en overtuigen van nieuwe klanten. Dit doe je door méér te zijn dan de standaard verkoper.

Je bindt klanten op persoonlijke wijze aan je door hen met jouw enthousiasme en vakkennis te overtuigen van de vele mogelijkheden met Deponti producten.

Een uitnodiging in de showroom te Oss behoort zeker tot de mogelijkheden.

Naast het binnenhalen van een aantal nieuwe verkooppunten, realiseer je ook een sterke groei in business bij bestaande klanten.

Je denkt mee, komt met out of the box ideeën zowel op het gebied van sales als marketing en levert uiteindelijk stevige toegevoegde waarde aan zowel de klant als de eigen organisatie.

In deze zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid is het van belang zelf je afspraken te plannen, klantgegevens up-to-date te houden en samenwerking te zoeken met de binnendienst.

Wanneer je niet op de baan bent naar klanten en prospects, werk je vanuit jouw home-office. Uiteraard ben je ook regelmatig te vinden in de showroom te Oss (NL).

Je rapporteert in deze functie aan de Sales Manager Benelux.

 • Een track record op commercieel vlak, met name op het gebied van new business
 • Ervaring met een indirect saleskanaal
 • Energiek, proactief & resultaatgericht
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend te functioneren
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Frans
 • Woonachtig in de regio ( Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant)
 • Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature