Reservist technieker/ster testlabo chemie
La Défense
Brussel, BE
2 dagen geleden

Heb je een bachelor in de ingenieurswetenschappen ? Heb je goede kennis van het Frans en het Engels ? Dan heeft de Koninklijke Militaire School een zeer interessante job voor jou ! Kom werken in een stimulerende werkomgeving waar de toekomstige managers van Defensie worden opgeleid.

Het laboratorium voor energetische materialen van het departement scheikunde van de Koninklijke Militaire School is o.a. gespecialiseerd in testen rond de performantie en de gevoeligheid van explosieven en stuwstoffen (kruiten).

Hiervoor is het belangrijk dat je over de volgende competenties beschikt :

 • in staat zijn deel te nemen aan de testcampagnes, met inbegrip van het voorbereiden van het materiaal, de uitvoering van de testen;
 • rapporten kunnen opstellen en presentaties kunnen geven van testresultaten;
 • in staat zijn om praktische proeven uit te voeren ten voordele van de leerlingen. Een goede kennis van basissoftwares is een must.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier